MONEY!!!

Friday, June 24, 2011

Penghargaan Kepada Blog Areliff

Terima Kasih kepada Blog Areliff...Kenapa aku berterima kasih laks pada blog Areliff ni??? Sebabnya ialah dia buat review blog aku untuk diterjah...Terima kasih daun keladi kerana sudi buat review blog "MARIA LIZA" ni...Anyway, blog ni as simple as the owner...Cerita pun ikut selera sendiri..Takde ayat "bombastic" or cerita yang "happening" sangat...I will write whatever I want to write...That's what blog are for!!! Kepada mereka2 yang sudi terjah & follow blog ni boleh juga buat terjahan kat blog Areliff ni...Banyak info menarik yang kita dapat..Terjah ye, jangan tak terjah!!! Ni le en3 yang Areliff buat tu...Wah, aku siap 'COPY" lagi...

Friday, June 24, 2011

Blog Pilihan #8 ----> MARIA LIZA

Blog Pilihan #8 gua, Maria Liza simple and interesting blog, jom terjah :)

1 comment:

Areliff said...

dah lame ke erk tak prasan hu3..nwy thanx :)