MONEY!!!

Thursday, June 23, 2011

Pasar Seni @ Central Market Tempat Lepak Zaman Sekolah...


(google)


Tetiba laks aku nak bercerita pasal Pasar Seni @ Central Market a.k.a CM...Bukan apa sekadar mengimbau kenangan zaman persekolahan...Well, bagi mereka2 yang membesar dan bersekolah di Kuala Lumpur tempat ni memang dah jadi tempat lepak yang WAJIB!!! Wah wajib lagi tau...Tempat ni memang menarik dan macam2 ada...Nak dapat bas pun senang...Yang pasti tourist memang ramai datang sini untuk shopping barang2 seni kat sini...Dolu2 masa zaman muda remaja (sekarang pun muda lagi), aku selalu gaks datang jalan2 dan lepaks dengan geng2 sekolah...Tempat lepak utama, tentulah Mc'D, Pasar Seni...Now ni dah jarang pegi sana...Rasanya dah bertahun gak tak jejak CM ni...Tengok le kalau ada masa aku datang le...So, ada sape2 yang suka lepak kat CM ni???

8 comments:

syawalsimpsons said...

sue se=uke lepak kat sini time sekolah dolu..time cuti, balik umah...naik lrt putra...mesti turun dolu kat pasar seni ni jenjalan dolu..pas2 dah puas jalan baru menapak ke mydin sinar kota...amik bas g putrajaya..heheheh...siap dating2 dolu pun kat sana...(ngan org len la tp..hehehhehe)

makdara TERdiva said...

CM byk simpan kenangan..tempat tunggu boipren dan bla..bla..bla... :)
tp
sekarang CM dah cantik tawww

MARIA LIZA said...

sue: amboi pecah rahsia ye...
Makdara: I tau memang banyak kenangankan...I pun sama..Ngeh3x...

Anum said...

hai sis
nice info @ blog
salam perkenalan
follow me back

eB ezrin said...

a'a sama la.. biler la kami nk gi...

GaRy™ said...

ui... sehat tempat lepak anda yer~.. hehehe... x macam bebudak skarang, suka lepak kat ladang kelapa sawit.. huuu...
nak ikut!! ngeee....

Redbloodsnow said...

haa nnti nk alert tempat ni ah. mane tahu time honeymoon nnti...leh ajak dillah ke sini :D

MARIA LIZA said...

Eb: maria ni dkt aje dgn ofis pun malas nak gi
Gary: biase le zaman sekolah kan...
zie: kalu suka art ok gaks kat sini..harga pun ok...CM ni cam centre le..semua ada..transportation senang