MONEY!!!

Thursday, June 23, 2011

Next Mommies Blogger Gathering @KLCC


Haloo Mommies Blogger...Bersua kembali...Well, our next gathering @ KLCC on 10th July, 2011 bersempena dengan besday Aed, si kecil Eb Ezrin...So, more further details boleh jejak blog Eb ni...Time tak dinyatakan pula...Pukul 4 petang cam haritu juga la ye...It's time for sharing & kenal antara satu sama lain...Sessi fotografi turut diadakan...Maybe ada isu or any info yang boleh kita diskusi...Yang pasti, kita akan setkan "monthly gathering" for all mommies blogger...Any ideas??? Ok hope see u all soon..Happy blogging to all Mommies Blogger...

8 comments:

syawalsimpsons said...

join x maria..sue join..hehhehe...

Anum said...

bestnya

Redbloodsnow said...

ALAAA...nk joinnn, tp jauh bebenor :(

makdara TERdiva said...

nak join..nak join..eh! boleh ke??

abah khalisha said...

papa blogger tkda ka???

...Minah BluR... said...

wahhh.. ade gathering... tapi sy x kwn lgi huhu

follow sini kak

eB ezrin said...

wo ho ho, ader promotion kat sini... suker3... ;p
ayu cadangkan pagi sbb x pns.. ader cdgn len?

MARIA LIZA said...

sue: mesti le join
anum: meh le join
zie: takpe next time Insya-Allah ada kesempatan kita jumpe gaks..
mak dara terdiva: sila pegi blog Eb..
abah khalisha: boleh je sebab kami pun bawe Mr. Hubby
Minah Blur: Tak dikhaskan pun untuk mommies je cuma kebanyakkan dah kawin...Nak join boleh jer...