MONEY!!!

Monday, June 13, 2011

Mommies Blogger Gathering @ KLCC

Yes...Yang ni special en3 for "mommies blogger"...Semalam kami SUE, EBE (betul tak eja ni???), ANI & UYUN (cute mum) lepaks beramai2 di KLCC...Boleh tahan riuh sekampung jugalah terutamanya masa photoshoot anak2...Aduss, pening kepala dibuatnya...Kelam-kabut juga la...Anyway, walaupun tak ramai yg ada but at least we get to know each other...Hopefully, lepas ni kita boleh buat gathering lagi, kumpul ramai2 n buat gempak giler...U guys memang best la even kita tak sempat lepak lama2...Jom layan dulu gambo2 yg telah diupload...Layan la gelagat anak2 kami yang memang tak menang tangan & mulut...Rasanya group kitorg paling happening kat KLCC tu...The best part adengan kejar-mengejar antara Sue & anak dia yang memang lasak...Aduss penat giler dibuatnya...Jomlah layan gambo2 yang tak sempat diedit pun sebab excited sangat nak share kat blog ni...Tak upload banyak pun tapi takpe le at least ada gambo...

Mommies & anak masing2...
Mommies again...
Seb baik sempat snap gambo anak Sue...Tu pun dah siap nak bangun dah...
Mereka yang tak reti nak duk diam...
Ni lagi gambo anak2...

5 comments:

syawalsimpsons said...

mmmm...2 br sikit maria..huhuh..syawal mmg aktif..apwrpun mmg best jumpe smalam

Lelord said...

wahh bestnya jumpe blogger

eB ezrin said...

ha ha ha, klakar kan? aed siapo silap mama lagi... adeiiii...

ps: bukan ebe la... eB... ;p

jadi ker nk teman eB gi tv3 khamis nih?

Febri said...

Nice Share :D



regards
visit indonesia 2011
university student

cikpuanhady said...

hari tu tak sempat jumpa maria, kita tak dapat nak pi kfc..hohoh..takpo, ada rezeki leh jumpa nanti..