MONEY!!!

Monday, June 13, 2011

Makan2 Malam Minggu...

Just nak update aktiviti malam minggu...Kami sekeluarga including my Hubby's siblings makan2 kat area Paya Jaras jer...Ala lupa laks nama restoren tu...Tengok le gambo2 kami kat bawah ni...Makan Western Food ok...Nama food kat restoren ni memang pelik sikit...Semuanya ikut nama pokok...Rasanya Tree Steak Restaurant kot...Nanti aku double confirm dengan kakak ipar aku ye...Anyway, thanks to my sister in law coz dia yang belanja makan then, kami ramai2 gi layan KAROK...Anyway, jom kita layansss...

Masa ni dah nak balik dah...So, bergambo dulu...
Kakak dengan gaya ala2 modelnya...
Us..anak-beranak
Budak2 yang tak reti duk diam..Eh tak cukup korum...Mana Awisy???
My Food...Nyatoh Sizzling Steak...

Hubby order Pine Sizzling Steak...Berselera sungguh...

Kakak minum air tembikai...
Adik makan mushroom soup...
Our foods...
All of us...

No comments: