MONEY!!!

Tuesday, June 21, 2011

Mahalnya Air Mata Seorang LELAKI








Sukarnya untuk melihat air mata seorang lelaki itu...Adakah kerana mahalnya air mata mereka itu atau kerana egonya mereka??? Yang pasti lelaki sukar mengalirkan air mata kerana mengalirnya air mata mereka seolah2 menggambarkan kelemahan mereka tetapi itulah kekuatan buat wanita..Wahai lelaki semua, mengapakah anda sebegitu??? Sukar diterjemahkan kesedihan mereka kerana wanita bisa dilihat kesedihan mereka melalui air mata sedangkan lelaki, hanya mereka saja yang mengerti kesedihan mereka...Kesedihan mereka hanya dapat diterjemahkan melalui tingkahlaku mereka...Ya Tuhan!!! Adakah lelaki dipandang lemah sekiranya mengalirkan airmata??? Jatuhkah ego mereka sebagai lelaki??? Hanya mereka sahaja yang mampu menjawabnya...

8 comments:

Lelord said...

tu la kan...kemain susah nk tgk airmata lelaki

kotak bulat said...

xde la susah sgt pun.. :P
cari laki lembut..pastu pukul dy kuat2..nanti dy nangis la.. hahahha

NaNeMouS said...

1st time tgok airmata en suami mase sy kuar dr operation theatre sbb perut kene belah nk kuarkn my hero cilik....

eB ezrin said...

pernah gak nmpk si dia menangis ;p

Redbloodsnow said...

yup mmg mahal air mata lelaki. thats y when ada lelaki yg mengalirkan air matanya over awek/tunang/wife dia..advice pd girl tu -- DONT EVER LET HIM GO! hehehe

thats shows yg dia truly love u :)

MARIA LIZA said...

memang sukar nak tengok air mata lelaki...mereka adalah pemimpin wanita jadi kalu nangis nampak cam diorg lemah jer..sedangkan mereka seharusnya dipandang kuat...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

my hubby tak silap ada laa 3 kali dia menitiskan air mata depan me sepanjang 7 tahun kenal ni.
satu gaduh ngan mak dia, satu masa me melahirkan anak sulong, ketiga masa terpaksa tinggal me & anak kat kampung :p

aizamia3 said...

susah nak jumpa..
macam ai sendiri.. en. suami memang payah nak mengalirkan airmata, susah nak duga tengok dia menangis, tapi kalau melibatkan my MIL confirm dia boleh menangis.. itu normal..

tapi ai paling menyampah tengok lelaki mudah keluarkan airmata, nak pulak nak tarik perhatian perempuan.. eee... plzzz.. tolonglah hentikan lakonan macam tu..