MONEY!!!

Tuesday, June 7, 2011

Made to measure, #AmirLuqman will design for u an evening gown or ur Akad Nikah's dress. #MilkADeal


Wah...Best betulkan kalau baju akad nikah kita direka oleh Designer Amir Luqman...Mesti gempak giler baju akad nikah tu...Lagipun harga pun ok dan berpatutan...So, friends, anybody interested but especially untuk mereka yang belum kahwin lagi la...Apa tunggu lagi...Grab It Now!!! Oppss tertinggal bukan hanya untuk akad nikah tak lupa juga Evening Gown yang memang sesuai untuk attend party, high tea or maybe dinner...Kalau buat dua2 pun ok kan???

1 comment:

Redbloodsnow said...

syg takde kat cnie MAD deal ni. kalau tidak..kompom zie buy pakej yg baju akad nikah tu :D