MONEY!!!

Saturday, June 25, 2011

Kesian Anak-Anak Mama...

Hari yang agak mendukacitakan buat aku & anak2...Hajat di hati nak pegi swimming kat Kompleks Sri Siantan di Selayang...Siap packing barang, bawa pelampung bagai...Sampai aje rupe2nye dah ditutup...But tak sure laks nape ditutup..Sudahnya nak sedapkan hati terus ke Stadium MPS, kot le ada pool but dah namanya STADIUM, mana maunya ada pool...Then, terus bergerak ke Perangsang Golf Templer, Rawang (dolu masa zaman sekolah pakcik selalu bawa) kot boleh le tumpang swimming...Sudahnya, takleh masuk pun...Patah balik, tetiba lalu depan 'Taman Rimba Templer"...Singgah le dulu...Sekali takde orang la pulak yang mandi-manda...Takkan kami 3 beranak je nak mandi...Tempat sunyi gile...Ah, sudahnya balik rumah lah ye...Kami pulang ke rumah dengan penuh rasa kecewa di hati...Kesimpulannya, kakak sangat kecewa sebab dia memang excited gila nak gi swimming...Aku pun berjanji bahawa esok, hari Ahad kita pegi Shah Alam sama ada Akuatik atau Wet World...Setiba di rumah, apa lagi terkejut la Hubby aku sebab balik awal ke rumah...Kakak laks terus nangis tersedu-sedan...Kesian anak2 mama...Penuh dramatik laks citer hari ni ye...

(google)

No comments: