MONEY!!!

Friday, June 24, 2011

Hari Jumaat, Hari Review Kakak


Kalau bab bergambo mesti nak LENTOK aje...


Salam Jumaat semua..Maaf lambat bersiaran...Pagi ni ada majlis bacaan yassin dan sambutan hari lahir bagi mereka yang lahir pada bulan Jun..emcee..ofcoz, aku la..majlis mula kul 8.45 pagi dan selesai pada jam 9.30 pagi...Ok berbalik pada perkara asal...Lepas habis majlis terus rushing balik rumah pegi sekolah kakak sebab hari ni "open day" for parents datang untuk review perkembangan anak masing2...Alhamdulillah, semuanya baik2 aje le..Cuma Cikgu kata kakak ni banyak pot...pet..pot..pet plus berangan & melaram dalam kelas...OMG!! Itulah Marsya Ilmi sangat nak melawa sentiasa TAPI bukan ikut perangai aku ye sebab aku masa kecik2 dolu "BOYISH" ok...Itu cam perangai Hubby aku yang suka melawa...Cikgu kata lagi kat dalam kelas dia adalah CIKGU kepada kwn2 dia yang tak pandai mengeja...It's normal for 5 years start to learn spelling then baru reading...Anyway, I'm happy for her because of her good progress...Lagi satu yang dia suka sebab terpilih masuk pertandingan menari..Dia memang sangat suka menari, siap lentok2 badan noks!!! Entah sape la ngajor...



Kat Bukit Tinggi...



Hari Penyampaian Hadiah kat school kakak..Masa ni baru 4 years..



Bersiap-sedia untuk ke dewan sempena Hari Penyampaian hadiah tahun lepas



Makan pun nak pose lentoks...

3 comments:

...Minah BluR... said...

comel la die kak... =)

~iz~ said...

muka manis...dah besar nak jadi artis kot ni...hehee:)

cleverspider55 said...

anak anugerah terindah..