MONEY!!!

Friday, June 10, 2011

Hari Beramah Mesra Sesama Blogger




Well, aku baru find out dari blog CUTE MUM berkaitan dengan event yang tersebut di atas..Yes, hari beramah mesra untuk Blogger..But aku tak sure laks dikhaskan untuk mommies saja or semua...Melihat pada tempat beramah mesra iaitu di KLCC, ada tempat mandi2 & taman permainan bolehla diklasifikasikan untuk "mommies" or family (Hubby sekali la) sebab kena bawa anak2 untuk mandi-manda..So, to all mommies klik sini if nak join...To get more info CUTE MUM adalah important person tu but the "mastermind" is Cikpuanhady...Aku pun tak pernah jumpa all the bloggers ni...Just kenal di alam blog...So, kesempatan yang ada ni boleh le kenal2 member Blogger...Futher inquiries, visit CUTE MUM's blog tau...

1 comment:

diana said...

jauhnya..
saya dok penang..
kalau dok kl mesti pergi punya..:)