MONEY!!!

Wednesday, June 1, 2011

Dari Blogger Untuk Bloggers - Untuk Blog Kurang 300 Followers



Salam untuk semua Bloggers...En3 ini ditujukan khas untuk semua Blogger yang mempunyai follower kurang dari 3oo orang termasuk lah diri aku yang mempunyai follower tak sampai separuh pun...Persoalannya mengapa aku perlukan followers di blog aku??? Semestinya aku ingin berkongsi minat sesama Blogger, segala ilmu, info2 terkini selain menjalinkan silaturrahim di kalangan Blogger...Jadi, kepada mereka yang mempunyai follower kurang dari 300 apakata kita join segmen yang dibuat oleh BANGKU KOSONG ini...Jom klik banner kat atas...Yang pasti walaupun follower itu tak penting sangat tetapi adanya follower jugalah menaikkan semangat kita untuk berblog... Terima kasih juga kepada semua follower yang sudi menjengah blog aku ini...Tanpa ada semua siapalah diri ini...

6 comments:

leyzajamil said...

selamat berblogging ye :)
meh lah baca lak 2ribu suka kisah ROGOL

Cute MuM said...

rajin join bloglist..
nanti mesti follower bertambah..
nanti bertambah semangat nak berblog..
apa kata buang Word Verification tue..
mudah sikit orang nak tinggalkan komen..
ini cuma pandangan cute mum jer tau..

MARIA said...

Thanks CUTE MUM...Sebenarnya Maria sendiri pun tak perasan pasal word verification tu..Anyway, maria dah buang dah...Kenala merajinkan diri untuk kenal blogger lain

aizamia3 said...

singgah dari segmen yang sama..
salam perkenalan.. yup.. kenalah merajinkan diri nak kenal dengan orang lain.. ;)

hasrul hassan said...

Salam.
Terima kasih kerana memberikan sokongan kepada blog BK.

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,salam perkenalan.. singgah sini dari blog Bangku Kosong... (^^,)