MONEY!!!

Tuesday, June 28, 2011

Bekal Roti Telur Untuk Kakak


The "PINKY GIRL"


Agenda pagi ni pukul 6 pagi masak roti telur untuk kakak...Kakak memang sangat suka dengan roti telur...Aku & Hubby pun suka makan, cicah dengan cili sos...Selalunya kalau Sabtu & Ahad dan bosan sangat tak tau nak breakfast apa, roti telur pun sodap...Senang ajekan nak buat roti telur ni..Pecah telur, celup roti kat telur, goreng...Tetiba laks kakak minta nak bawa bekal roti telur hari ni...So, mama pun buatlah khas untuk kakak...Dah siap tu, potong empat, bagi comel2 dan muat dimasukkan dalam "tupperware"...Siap pesan kat kakak "nanti share dengan kawan ye"...Dua keping roti dipotong empat so, ada lapan potongan roti telur yang comel2 untuk dimakan...Cukuplah kot dia makan berdua dengan best fren dia...Tak tau le kalau dia jaja kat satu sekolah...Mau la tak cukup...Kesimpulannya, jom kita buat roti telur...Apa kes???


aku ambik kat google aje sebab tak sempat nak snap gambo pun...

3 comments:

Redbloodsnow said...

my fav roti telur gnie taw

MARIA LIZA said...

ZIE: nanti boleh le buat kat Dillah...Nak sedap tambah le ape2 perisa...Mayonis pun ok

harrazdani said...

bagus....didikan yang baik " berkongsi amalan mulia"...;)