MONEY!!!

Thursday, June 9, 2011

Bawa Adik Pegi Cucuk...Jangan Lupa Ambik Time Slip Ye...


Selamat Tengahari semua..eh rasanya dah dkt kul dua lebih ni...So, Selamat Petang la ye...Hari ni lambat sikit menaip kerana masuk lambat ke ofis...Well, sebab kelewatan ialah bawa Adik checkup 1 tahun 6 bulan..Iye cucuk setahun lebih...Seb baik dia tak melalak..Nurse pun pelik gaks, apesal la budak ni tak nangis langsung...Appointment kul 9 pagi so, around 8.30 aku dah gerak dari rumah...Sampai dalam kul 9 tu bukannya terus dapat jumpa nurse pun..I have to wait about an hour baru le dapat jumpe nurse...As usual la the question is, how was ur baby? bla..bla..bla...so and so...then and then...Terus cucuk...Ok after that, apa yang penting dun't forget to take the time slip as a prove yang korang bawa anak ke klinik...Sebab takut le nanti bos tak caye gaks...Aku WAJIB ambik time slip, memang every time pegi klinik mesti minta "time slip"...Taknak le nanti ketiadaan aku di ofis menjadi persoalan laks...Tu yang nak bagitau korang, every time pagi klinik jangan lupa minta "time slip" tau...Banyak pekdahnya ada "time slip" ni...Ok la aku blah dulu...

1 comment:

pena rozie said...

Tak pernah ambik time slip sebab opis masuk lambat tak pe. hi..hi...hi...