MONEY!!!

Friday, June 3, 2011

Bakteria E Coli Yang Membawa Maut


Bakteria E COLI yang membawa maut baru-baru ini (google)



Semenjak beberapa hari ni asyik kisah Bakteria E Coli kat TV...Nampaknya bakteria ni memang membahayakan sehingga membawa maut...Walaupun ia tidak menyerang negara Malaysia tapi syukur kerana kerajaan kita juga mengambil langkah berjaga2 untuk menanganinya...Contohnya TIMUN tidak diimport dari negara Eropah tapikan rasanya negara kita ni import ke timun??? Ha..ha..aku pun tak tahu...Anyway, terbaca kisah E COLI di blog ini...So, kepada Blogger yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang bakteria yang membawa maut ini, bolehlah pergi ke blog yang berkenaan..Rasanya kita semua perlu tahu mengenai bakteria ini dan apa kesannya terhadap manusia...Memang membahayakan...Jadi, to all Blogger jaga kesihatan anda...Semoga bakteria ini tidak akan mengganggu kehidupan kita...


Ambil langkah berjaga2 untuk menanganinya (google)

2 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

memang bahaya..huhu~

Redbloodsnow said...

ishh...mcm² je penyakit zaman skrg ni ek. mintak jauh lah...puh3x..hehe