MONEY!!!

Monday, June 6, 2011

Ape Cer MAHARAJA LAWAK???


Kumpulan SEPAH...Lawak kampung yang bersahaja...Memang sangat sangat...Walaupun lawak kampung tapi tetap terapkan nilai2 yang baik & unsur positif...Memang best gile!!!



Hanya harapkan abang dia aje yang lawak...Bila diorg ni masuk balik cam cukup syarat jer untuk ke Final sebab diorg tetap maintain di tangga terakhir..Juri2 pun still bagi peluang sebab tu last week pun still takde penyingkiran sebab aku pun confirm diorg sepatutnya disingkirkan...


Lawak Nabil ni turun..naik..turun..naik...Kejap ok, kejap kureng tapi dia maintain sebab ramai peminat...Cuma last week lawak dia agak kureng sikit...


Lawak diorg ni memang pelbagai...Kedua2nya mempunyai chemistry yang kuat & mempunyai peminat yang ramai sebab tu still maintain tangga teratas...Aku suka gak sama diorg ni..Tiap2 minggu lawak2 diorg memang berlainan...


Diorg ni kalau buat lawak memang lawak yang lain dari yang lain...Lawak yang tak terduga yang tak terpikir dek akal fikiran sehingga membuatkan orang lain ketawa...Ape2 pun diorg ni memang lawak walaupun lawak minggu lepas takde "content" sangat tapi sangat menghiburkan hinggakan diorg sendiri pun ketawa...



p/s: Jadi siapakah MAHARAJA LAWAK pilihan anda??? Anda tentukan..Jangan lupa vote ok...Thanks to google to all the pics...

No comments: