MONEY!!!

Wednesday, June 1, 2011

Apa Nak Buat??? Layan NORA ELENA...


Mereka disebalik NORA ELENA

Jam sudah menunjukkan hampir pukul 5 petang...Yes, masa untuk pulang...Tunggu Hubby ambik naik motor..Merempit la ye...Banyak planning nak buat balik rumah ni...Since, aku berpuasa, aku nak masak tomyam..Mesti sedap giler..Wah puji diri sendiri la pulak...Yang pasti pukul 7 saja mesti nak layan NORA ELENA...Best juga citer ni..Hubby yang pada mulanya taknak layan, akhirnya terpengaruh sama...Ha..ha..tu la eksyen sangat..Ok frens semua, time to turn off my computer...Insya-Allah ada citer menarik kita sharing ye...Happy Blogging...Muahh untuk semua...Sayang semua kekawan Blogger...Ada sape2 nak buat gathering untuk Blogger jangan lupa jemput ye...


Sedapnye TOMYAM ni...Buat aku terliur jer...(google)

1 comment:

aizamia3 said...

memandangkan dah baca novel tu jadi takdelah nak layan pun cite tu walaupun si Seth tu hensem.. hikhikhik...

nak layan macam mane, anak-anak dok sogok ai layan Conan.. feberet tu.. hahaha..