MONEY!!!

Thursday, June 2, 2011

Ada Sape2 Nak Pegi Langkawi???


CUTI SEKOLAH...

Nampaknya cuti sekolah ni semua parents planning untuk bercuti...Aku lak??? Takde gi bercuti ke mana2 pun..Duk umah diam2 sudah..Layan TV..Kononnya nak gak bercuti tapi akhirnya...rumah aje la ye...Well, nampakya Langkawi terpaksa la aku delete dari senarai percutian aku tahun ni termasuk la Cameron...Bukan taknak pegi tapi Hubby busy bebenor...Sian juga pada kakak & adik...Weekend nipun Hubby keje..So, kita enjoy la 3 beranak ye...Mama dah plan something...So, pada mereka2 yang nak pegi Langkawi, sepanjang cuti sekolah ni cable car menawarkan separuh harga selama 2 jam mulai dari pukul 5petang-7malam...Besh tul!!! Harga untuk dewasa RM30 tinggal RM15...Mesti syok giler tapi kalau gayat jangan naik tau..Tak pasal2 lak pening + muntah2 lepas turun...Ok Selamat Bercuti ke Pulau Langkawi...Kirim salam aje le di angin lalu..Kalau ada rezeki, tahun ni sampai la...


Cable Car di Langkawi...

2 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

maera dh lame tak gi langkawi..bestny..

Cute MuM said...

kami insyaallah pergi tahun depan..jomlah sekali..