MONEY!!!

Monday, May 30, 2011

Yeay!!! Akhirnya Juara Mentor 5 Milik Erra Fazira & Salma


Mereka...Shiha, Salma & Iqa (google)


Salam Bloggers semua...Hari yang boleh dikatakan ceria sebab jalan sangat clear almaklum la dah start cuti sekolah...So, sape yang layan Mentor semalam??? Memang best la...Sape tak tengok memang rugi...Dan akhirnya SALMA protege ERRA telah dinobatkan sebagai juara...Memang power & kelasss la suara Salma semalam...Walaupun hampir tersingkir di peringkat Semifinal tapi Salma bangkit di Final Mentor semalam...Lagu pertama nyanyian BEYONCE dibawa oleh Salma dengan penuh penghayatan dan stail tersendiri...Vokal sangat MANTOP!!!..Lagu kedua berduet dengan Jaclyn Victor pun MANTOP!!! dan lagu baru agak emo sikit la...Memang MANTOP la "high note" Salma ni...Aku tau juara je, nombor 2 dan nombor 3 aku tak tau sebab aku dah tido...Yang pasti memang dahsyat la suara Salma...Iqa & Shiha bukan tak best tapi rezeki cuma tak berpihak pada mereka...Hadiah pun best...Mentor & Protege dapat RM100K dan beberapa hadiah sampingan lain termasuk kereta ok...Anyway, congratulation to Erra & Salma...Walaupun hampir tersingkir dan markah dari juri awam paling rendah tapi Salma telah membuktikannya bahawa dia adalah JUARA MENTOR 5...Cayalah!!!


Penyampaian Hadiah untuk Mentor & Protege (google)




Tahniah buat mereka...(google)

No comments: