MONEY!!!

Friday, May 6, 2011

Kenal Tak ini awek???

Beb korang kenal kat awek gambar di atas...Well, aku baru jer nak mengikuti perkembangan semasa awek cun ni..Names, HANA TAJIMA...Japanese Muslim..Memang stylo giler..No wonder le trend die pun diikuti oleh Yuna dan mereka2 yang style sebegini.."Very the"! ok...Tapikan style die ni memang menarik gak..Eh tapikan Yuna ikut style die ker??? Cuba2 le search kat googles cari pasal awek ni 'HANA TAJIMA"..Femes lak awek ni sekarang...Ceh kalau korang suka, aku pun suka..SWEET GILER kan??? Wah tetiba lak obses..Takde le biase jer but I like that name..Sangat unit..Kot2 lepas ni ada la pulak nak letak nama anak "HANA TAJIMA"..Ok ker??? Yang pasti bukan aku ler sbb aku nak stop dulu produce baby girl ni..Sudah cukup 2 puteri yang ada...Tunggu putera la pulak...Ape lagi nama anak Rita Rudaini ler.."ARJUNA" takpun Hubby akunye gelaran "ADUKA"..Ha..ha..Ape kes tetiba jer ni???

No comments: