MONEY!!!

Sunday, May 8, 2011

Kad untuk MAMA

Bersempena MOTHERS DAY, anakanda MARSYA ILMI telah menghadiahkan kad ucapan yang dibuat sendiri kat art class..Terima kasih Marsya..Mama sangat hargainya..Simpan yer...Tak kisah le tak lawa ker, tak mahal ker tapi yang penting direka khas dari anakanda tercinta..Ha tengok la tu kakak sibuk nak tunjuk "BUTTERFLY CARD" yang die buat..Tapi silapnya die tulis "Mak" sepatutnya "MAMA"...Tak kisah lah kakak..Mak ke, mama ke, ibu ke, mummy ke, bonda ke yang penting siapa yang mengandung dan melahirkan kakak tetap mama MARIA LIZA BINTI NORIOZAMAN...Bila dah ada anak ni baru le rasa seronok bila anak dah pandai menghargai diri kita..Betul tak???

2 comments:

Redbloodsnow said...

Ek eh...comelnya kad tu. sure kembang kucup maria dpt dari dia kan...sooo sweet :) happy mother's day dear ^_^

Khairil said...

best! suka bila anak2 buat sesuatu dan hadiahkan pada kita... :)