MONEY!!!

Monday, May 30, 2011

"A HAPPY WEEKEND"


"HAPPY SANGAT"

Memang seronok sangat Adik & Kakak weekend ni...Saturday, back to Rawang...Tidur sehari & petang semalam from Rawang kami ke Tasik Titiwangsa...Apalagi jalan2 sambil cuci mata...Sampai je target utama Adik adalah "BELON GAS"...Ayah pun belilah sorang satu untuk Adik & Kakak...Adik punye "TWEETY", Kakak punye "BUTTERFLY"...Memang seronok diorg main belon tengah padang...Dah lama juga kami sekeluarga tak keluar berjalan2...Kebetulan dah keluar, cuaca pun menarik bawa la anak2 ke sana even Kakak not feeling well...On d way back singgah Mc D...Dah kenyang, balik rumah kita layan Mentor pulak...He..he..Yang tak bestnya, dalam kereta belon Kakak dah kena gigit dengan Adik...Kesian Kakak, belon dah pecah...Adik..Adik..


Tasik Titiwangsa (google)


Belon Gas Tweety (google)

4 comments:

Redbloodsnow said...

Hehehe..takpe...nnti belikan utk adik lg :D

MamaEma said...

saya juga tak sempat nak main2 dgn anak hari minggu semalam...si kakak pun tak jumpa lagi ni...malam tadi dia tidur rumah tok ma nya...

JuJue said...

pstt pst.. kalo husband bising kasut banyak... takde tempat nak letak kasut dalam rak.. hehe mintak la dia belikan rak baru.. kan settle masalah.

MARIA said...

Zie: satu belon jer RM5..
MamaEma: Takpe curi gak masa main dgn anak2 ye...Sian lak kat diorg nanti
Jujue: Bukan beli lagi dah...Siap order kat org yg siap pasang cam kabinet tu dari bwh sampai siling..he..he..