MONEY!!!

Tuesday, May 24, 2011

Dah Tempah Ke Baju Raya???

Ha tetiba lak ada masa nak update blog ni...Dahtu abis kursus hari ni kul 4.30 petang sempatlah balik rumah & usha2 blog...Ni nak tanya korang semua dah tempah ke baju raya??? Aku dah tau...Tinggal lagi baju Hubby & anak2 jer tapi..Ada lagi ke orang nak ambik tempah ni??? Korang jangan tempah lambat2 tau sebab nanti takde sape nak ambik jahit baju korang so, kesudahannya apa lagi, beli je le baju siap...Bulan ni kena tempah gak baju anak2 sebab dah contact kakak tukang jahit tu & die pun dah confirm still boleh ambik lagi untuk baju anak2...Tapikan aku ni sibuk nak raya puasa pun tak start lagikan...Ha..ha..ha...Biasa le selalunya yg membusy adalah kaum hawa yg akan pk dua bulan sebelum puasa mesti kena tempah baju raya siap2...Betul tak??? Tu belum lagi langsir, karpet, kuih raya, kasut, handbag...Wah kelas tul...Banyaknya nak memborong ni...Semuanya nak baru...Baru le "VOGUE" gitu...Oh make up lagikan...Eh macam2 tul aku nak pk padahal nak ghaye jer ni...Ok aku nak stop dulu ye...Ape2 pun thanks sebab layan...Till we meet again...Muuuahhh....

(Thanks to Google)

1 comment:

Mamachia said...

kita perempuan mang pening bila fikir bab raya ni, banyak nak siapkan..kalau tunggu2 alamat x siapkan..

hehhehee ini baru nak shoping kain baju raya..