MONEY!!!

Thursday, May 12, 2011

Betul ke SAIDA kena penyakit angau???

Gempak giler tajuk hari ni bila buka METRO...SAIDA, kakak Dato' Siti kena angau dah...So, no wonder la kan if dia minta divorced dari husben dia sbb dah ada somebody...Ishhh..ishh..ishh..Ape nak jadi la ye??? Kesian kat anak2 diorg la...Tak bahagia ke dia?? Tapi kalau tak bahagia dari dulu lagi la dah kenapa selepas keluar AF & bergelar penyanyi...Yang peliknya masa sebelum Saida masuk AF, takde lak kontroversi sebeginikan??? Ke semenjak dah campur orang2 korporat, dah banyak buat show sana-sini, tu yang dah tak berapa nak kisah sangat dengan famili..Almaklumla, taste pun dah lain...Kalau boleh semua nak "high class"..Ye le nak jaga status katanya..Wahh hot sungguh citer aku hari ni..Just nak share je...So, korang ada ape2 info tak??? Kalau ada boleh le sharing2..Bukan le nak nyibuk or nak jaga tepi kain orang tapi sebagai pengajaran buat diri sendiri dan mereka2 yang bergelar "isteri orang"...Bukan apa kekadang ni manusia ni mudah lupa diri dan asyik nak ikutkan nafsu saja...Sekian la ye berita yang sangat HOT untuk hari ni...




Saida kenapa kau berubah???-Google-



Tidak cukupkah apa yang diberikan selama ini??? Apa lagi kasih sayang, perhatian, anak2, wang ringgit???

No comments: