MONEY!!!

Monday, April 4, 2011

En3 anakku kena dera

Well, jgn salah sangka tau..takde le maksud nak dera anak pun...Ni ala2 gurau manja jer...Last 2 weeks balik kampung husband..Berkumpul reramai..So, memasing balik n bawa la anak2 kecik yg masih proses membesar...Saing2 Marissa ada 4 orang dan dia sorang jer pompuan yang lain semua hero...Memandangkan die sorang jer heroin, abis semua hero2 kena buli & belasah dgn dia..Amboi anak aku ni tak padan dgn anak dara...kesian kat hero2 yang lain tu..Siap kena tarik rambut, kena ketuk, kena pukul, kena tampar dsb...Akhirnya ayah dah geram sgt ikat ler tangan yg tak reti duk diam..Asyik nak buli orang jer...So, begini ler jadinya asyik nak membuli anak bujang orang jer....
Bersedia untuk diikat oleh Ayah
Dah kena ikat..Sian anak mama...
Sebenarnya ada gambo kesudahan dia menangis tapi tak dapat nak upload la pulak...Anyway, sian juga ler meminta simpati dari semua orang...Tu la adik naughty sangat...Suka sakat orang..Tu belum lagi part kat umah asyik buli kakak jer..Seb baik ler kakak tu beralah jer...

1 comment:

working mom... said...

hahhaha...like father like daughter la...