MONEY!!!

Wednesday, April 20, 2011

Best Friend Dato Siti pregnant...

Yes! Tajuk paper yang sangat menarik perhatian aku hari ni ialah best friend Dato Siti, Krisdayanti dah pregnant 4 bulan...Wah senang betul diorg berbicarakan..Mengakui kesilapan mereka & terus kawin..Tapi aku wonder, kalau ikut hukum perkahwinan diorg tak sah kerana Krisdayanti mengandung..Diorg perlu tunggu baby dilahirkan, kemudian tunggu tempoh eddah baru boleh kawin...Kesian anak yg bakal lahir tu..Kalau dia tahu yg dia adalah anak luar nikah...Dahtu nak buat camne??? Nasi dah jadi bubur..Sepatutnya Krisdayanti tu sebagai seorng muslim, kena la bagitau kat laki dia tu hukum-hakam dalam Islam ni..Ini tak dia pun sama naik gak..Terlalu ikutkan nafsu sangat..Ceh cam ustazah lak aku...Tapi aku memang takleh terima statement diorg kat dalam paper tu...Entahla manusia ni macam2kan...
Kris dan Raul-Google-

Pernikahan mereka-google-

No comments: