MONEY!!!

Monday, April 4, 2011

Anugerah Bintang Popular 2011

Pagi ni buka blog n tengok kat bloglist takde ker orang nak update citer pasal Anugerah Bintang Popular...Korang rasa keputusan semalam tu ok tak??? Aku rasa keputusan semlm ok tambahan show pun menarik n tak boring ler dengan gabungan ketiga2 pengacara, ZIZAN, KE & SHIRA...Memang giler & slamber..Suka tau!!

-Google-
Tapikan yang cam busan sikt persembahan Ella, Shima & Alyah...Ceh mati2 aku ingat Shima (Teringin) sekali org lain daa...Ella memang tak dinafikan otai rock n aku rasa dia jer yg menyerlah kat atas pentas tu...Shima tu cam tak kuar suara je...Alyah so & so...Ape pun nak wish CONGRATULATION pada SAM kerana telah merangkul Anugerah Bintang Paling Popular 2010..Memang berbaloi sbb tahun lepas memang dia all out and filem yg die berlakon pun memang meletup...

Shaheizy Sam-Google-
Fasha Sandha walaupun penuh dengan kontroversi tapi peminat masih sokong dia..Well, she's talented...Peminat dah pandai sekrg...Tak kisah la dia penuh dengan kontroversi atau tidak tapi dia sangat commit dengan kerjaya dia dan lakonan dia memang hebat...Well, congrat to you too...

Fasha Sandha
Dah le aku rasa korang pun semua tengok ABPBH 2010 semlm kan..So, sape2 ada result penuh boleh la share sesama..

No comments: