MONEY!!!

Saturday, April 23, 2011

Anak2 sekarang...


Bagus ke tak sebenarnya kita expose kat anak2 kita ni pasal PSP, PS2, PS3 N segala bagai games online ni??? Ada orang kata bagus sbb buat otak diorg berpk...Tapi dlm keadaan lain lak, yg tak bagusnya ialah takde keje lain dibuat selain dari adap games2 ni....Sekali-sekala boleh ler kot...Cam anak aku, MARSYA, telah didedahkan dengan games online semenjak umur 4 tahun..Now ni dia lak lagi expert game tembak2..Siap boleh ajar ayah n sepupu2 lain...Tau jer setiap function..Aku nipun tak pandai nak aim & shoot tapi dia punye aim memang tepat...Kena ajer...Ha korang laks games ape yg korang terer???

1 comment:

working mom... said...

boleh jer nak kasi dia main...tp kene control jugak...xleh main games jer..kene ader physical activities jugak..kasik kuar peluh k!