MONEY!!!

Thursday, March 31, 2011

Poco-Poco HARAM!!!

Salam Bloggers...Untuk makluman, aku berkhidmat di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur (JAWI)..Glamer tau tapi Unit Kewangan, Bahagian Khidmat Pengurusan ok...Jaga BAJET jabatan tau...Anyway, nak citer pasal isu poco2 ni...Aku tau semua orang suka menari poco2 n layan giler poco2 ni tapi setahu aku poco2 ni HARAM sbb tariannya berkaitan dengan pemujaan agama bagi penganut agama Kristian..Kitorg kat JAWI ni ramai ustaz2 & ustazah serta ada pejabat mufti jadi, bila nak tanye pandangan berkaitan agama ni mudah la sikit rujuk dengan ustaz2 & ustazah2 kat sini...Alhamdulillah sejuk jer rasa (Wah insaf jap..he..he..he)..Pagi2 buka email dah dapat mesej berkaitan pengharaman poco2 ni...Mesyuarat Jawatankuasa Fatwa pun dah confirm haramkan poco2 ni cuma tak diwartakan lagi...So, korang semua jangan memandai2 nak menari poco2 ni lagi tau...HARAM tau..Apa kata lepas ni kita senamrobik 1 Malaysia??? Ok jer layan....

Teletubbies menari poco2-Google

No comments: