MONEY!!!

Wednesday, March 23, 2011

Pa & Ma...

SALAM...saje nak citer sikit pasal majalah kat atas tu...Anyway, ada sape2 dah beli keluaran April..Jgn lupe beli ye Pa & Ma bulan April ni tau sbb aku berpeluang masuk magazine...Even bukan stori pasal aku cuma ada ler kot seciput gambo aku...Testimonial pasal SARAKIDS...Blog ni sesuai untuk ibu2 terutamanya mereka2 yang kurang arif tentang penyusuan susu ibu...Rajin2 kanlah diri untuk melayari blog ni ye...Tu yg semlm tunjuk kat Hubby..Dia boleh kata ala setakat seciput jer gambo buat ape...But for me tak kisah lahkan yang penting apa yang tersirat disebalik tertimonial tu...So, friends & family boleh le layan Pa & Ma...Good info for parents...Yang penting ada Bonus April untuk ibu2...Banyak yg menarik bulan ni tau..Jgn lepaskan peluang, dapatkan segera di pasaran...Ok take care...

2 comments:

MamaEma said...

tak pernah beli..hehehe..INSYAALLAH...

Cute MuM said...

belum beli lagi..
nanti nak cari lah..
walau gambar kecik, dapat masuk magz pon dah cukup gembira kan..