MONEY!!!

Tuesday, March 29, 2011

Daphne & Dahlia

Teruja hari ni nak baca KOSMO and tetiba terbaca pasal Daphne Iking...Well, Daphne & Dahlia adalah orang yang sama...Dan kini, sudah menganut agama Islam...Akhirnya...Banyak sangat kontroversi..Sudahnya kahwin & peluk Islam...So, nganga le kedua-dua lelaki yang sampai naik court berebut kan si Daphne ni...Alhamdulillah bertambah lagi umat NABI MUHAMMAD..Di harapkan selepas ni Dahlia dapat menjadi muslimah sejati..Sekurang2nya beliau sedar dan tahu bahawa masuk Islam bukan sekadar nak kawin je tapi lebih dari itu..Insya-Allah moga2 usahanya untuk mendekatkan diri kepada-Nya sentiasa dipermudahkan...


Daphne yang seksi

Transformasi ke dunia baru...
Aku memang suka dia jadi pengacara..Memang ada "STYLE"...Hope life dia dengan Hubby baru akan terus berkekalan...Buat semua kita doakan lah yang terbaik walaupun aku rasa maybe ada sesetgh yg "KURENG" dgn dia tapi biasa la kita cuma manusia biasa tidak lari dari kesilapan...Moga2 kehidupan baru dia sentiasa diberkati..Amin...

No comments: