MONEY!!!

Monday, March 21, 2011

Bosannya...

Biasala Isnin jer mesti hari yang membosankan...Dahtu nak buat camne bukan aku sorang jer rasa perasaan yg sama...Orang lain pun sama tau..Tak caya??? Cer tanya orang sebelah..Cer tanye??? Anyway, takde mende pun nak stori-mori sbb since hari Sabtu badan x berapa sihat almaklum la Sabtu lepas kami di Unit Kewangan ber"jimba" di Ulu Yam...Aktiviti; BBQ, Mandi-manda, mkn2, & main ujan...Tu yg badan tak berapa sihat..Lagi la sejak 2-3 hari ni asyik nak ujan...2 hari cuti maka aku pun berselubung sepenuhnya sbb demam ok...Nak bagi kuar peluh & rasa sihat kena le berselubung...


Ulu Yam-Ihsan Google

Kakak takde kat umah since Jumaat lepas, ikut kakak ipar aku pegi Kelantan maka dengan itu tinggal adik kesorangan..Beberapa hari ni, adik agak blur n tercari-cari kakak..Yele dah biasa berdua kat rumah tetiba tinggal sorang cam pelik jugak dia...Seronok la tu kakak dapat berjalan..Hampir sebulan tak pegi ngaji..Ye le 2 minggu pertama ustazah takde, minggu ke-3 kakak demam & minggu ke-4 kakak berjalan pulak...Minggu ni pun nampak gayanya tak ke sekolah la kakak..Takpe le bukan selalu..Mesti Cikgu sibuk tanya kakak..Ye le budak paling "KECOH" x dtg sekolah mesti bosan punye Cikgu dia...Ayah pun tiap2 malam tidur dgn bantal kakak...Rindu la tu...Mama lak??? Mesti la rindu kat kakak..Jarang berjauhan lama2..Itu la kwn bergaduh & nangis...Kakak walaupun manja dengan Ayah tapi bila ape2 hal mesti cari mama...Ye le anak pompuan camne pun mesti la dengan mama...Korang lak camne???

3 comments:

fizanur said...

anak saya pun dok kedah skang nih. rindunya..

Cute MuM said...

dania kalo kat rumah nenek, mesti ikot jer kemana nenek pergi kalo tak der orang layan..
kalo kat rumah, mana cute mum pergi, dia ikot.. sampai nak masak pon dania ikot.. sambil2 tue tolong main air.. tapi kalo dania takder kat rumah, bosan sangat..

working mom... said...

haaa..kakak pun sibuk gaks...memula tuh masa kat kelantan dia xsebut pun sbb syok sgt mandi kolam..bila dah balik kl br dia sibuk asyik sebut rindu ayah ngan mama...