MONEY!!!

Monday, March 28, 2011

Artis Paling Seksi

Seksi ker??? Apa la artis2 sekarang ni..Bangga sangat la tu dapat title Artis Paling Seksi...Camne le peminat2 kat Malaysia ni boleh jadikan artis2 ni sebagai idola diorg...Tak paham tul aku...Tak kisah le sape2 seksi tapi yang pasti aku tak berminat sangat dengan life artis2 ni...Banyak sangat "PLASTIK" dari "REALISTIK"...Setakat suka tengok berlakon & nyanyi ok la tapi untuk jadikan idola, sorry to say...Meh kita tengok & telek gambo dua artis jelita kat bawah ni..Tang mana seksi diorg....Ngeh3x
Rozita Che Wan-Google
Fasha Sandha- Google


Tak dinafikan Rozita Che Wan & Fasha Sandha ni boleh dikategorikan "CANTIK & SEKSI" tapi citer2 & kontroversi pasal diorang ni pun boleh tahan gak...Bagi aku senang jer, seksi & cantik terlalu subjektif...Sukar nak diterjemahkan...Mata manusia ni semuanya lain2...Jadi terpulang la pada mereka2 yg menilai dan melihatnya...Ape yang penting luar & dalam harus cantik..Kena la seimbang baru la orang respect...Jangan cantik kat luar jer tapi kat dlm penuu dgn PHD (perasaan hasad dengki)...Korang rasa artis2 ni sesuai ke dijadikan idola...Mungkin ada tapi tak semua...Tepuk dada tanya Iman ye!!!

1 comment:

Tante Seksi said...

emang tante indonesia gak kalah hotnya sma tante luar negeri.....