MONEY!!!

Monday, February 7, 2011

Februari telah kembali

Februari telah kembali... Bulan ni adalah bulan Marsya Ilmi dilahirkan...Kejap jer rasa KAKAK dah nak masuk 5 tahun... Apakah permintaan KAKAK untuk besdaynya kali ni??? Seperti tahun2 sebelum ni, kakak tak pernah miss sambut besday tapi this year not sure yet..Ayah kata tengok le kalau ada bajet, kalau tak beli kek saje...Takpe la kakak dah besar  tapi permintaannya kali ni nak sambut besday kat sekolah dengan kwn2...Aku ok juga tapi dah bagitau awl2 la kalau buat kat sekolah takde hadiah la just nyanyi happy birthday ramai2..Dia tak kisah tapi nak juga mama belikan hadiah ok...Aduss pening gak dibuatnya, hadiahnya adalah BARBIE DOLL ok..Dia nak one set yang siap ada rumah tu...Sebelum tu dah buat perjanjian dengan mama if nak juga dia promise akan jaga elok2 n promise tak bagi adik main yang "small part" sbb nanti adik masuk mulut..Iye le adik tu ape lagi kejenya, semua nak masuk mulut...Tak tau lagi le bila nak belinya..Kena tunggu dapat duit kutu cukup bulan nanti..Kalau tak, takyah le hadiah...Makan kek aje le...Well, since last week semuanya bercuti panjang so, aku sendiri takde time nak berblog...Masa dihabiskan dengan anak2 sahaja...Balik ke rumah bonda dan rumah nenda mentua kemudian hari Jumaat kami dah kembali ke KL...Sekembali sahaja ke KL masa untuk menyiapkan assignment..Assignment apakah itu??? Iya aku kena buat HR punye assignment untuk presentation...Bila??? Esok la...Tajuk pasal "TELECOMMUTING"...Insya-Allah if ada masa akan aku share dan buat en3 pasal "TELECOMMUTING" ni..It's a good info to share actually..
Camni le gayanya..From home OK...
 
Ni kalau ada anak..Kerja & Anak...Boleh aje..

No comments: