MONEY!!!

Monday, January 10, 2011

POSH SPICE...


Ha u all semua baca tajuk kat atas tu...Victoria Beckham tengah pregnant...Hopefully lepas ni nak tgk ler dia dapat baby "girl"... Nak tengok camne dia buat "transformation" gaya ke atas baby "girl" dia..Well, kita semua sedia maklum Posh Spice ni seorang yg sgt "VOGUE D VASS". Fesyen dia, laki dia & anak2 dia tak pernah kalah beb...Ada saja gaya2 tersendiri yang lain dari yang lain..VERY THE...




Tengok la gayanya yang tersendiri..Aku memang "SALUTE" ler dengan dia...Walaupun dah beranak pinak, body maintain, suamai terjaga (even bnyk kontroversi melanda), anak2 semua dihangkut ke sana-ke mari..Ke mana saja ada David, di situ ada Victoria...Ye le korang tau tak laki dia sape..DAVID BECKHAM yang menjadi pojaan perempuan2 satu dunia...Kalau tak macamni mane ke mahu, David nak kat dia...Korang boleh bayangkan tak kalu Victoria ni "GEMUKSSS"..Opppss alamak terlebih sudah!!!




The Loving Couple gitu...Suka sangat tengok keromantikan dan keintiman mereka...Yes walaupun Hubby aku tak sekacak si "DIA" di atas tapi Hubby aku romantik tau...Muka mesti ganas tapi dalam hati mesti mau ada taman beb...Eh tetiba Hubby aku termasuk sekali...Ape kes???

No comments: