MONEY!!!

Saturday, December 18, 2010

RIUHNYA KAMI...

Hari ni punye citer tak tau nak mula dari mana...Yang pasti syukur alhamdulillah masih diberi kesempatan hidup di dunia fana ini...oo lupe semlm (17.12.2010) kami di Unit Kewangan adakan gathering bersempena dengan apa pun aku tak tau...Tapi saje spend time together2...Tempat makan yang kami tuju adalah RESTORAN HASLAM yang terletak berhadapan Hospital Tawakkal baru...Seronok la juga sekali sekala makan2 beramai-ramai sambil mengeratkan silaturrahim...Kalau di JAWI, Unit Kewangan adalah unit yang paling kecoh sekali...Almaklum la majoriti adalah staff pompuan..Memang meriah dan gamat dibuatnya...Kalau tak cukup korum tu memang tau ler sapa yang xde...Terasa la sunyi nye...Itu lah kami di Unit Kewangan penuh dengan gelak tawa dan riuh rendah...Kalau tak riuh bukan la Unit Kewangan namanya...Banyak gak bahagian2 lain yg jeles tapi kami memang begini sentiasa ceria..kalau tak ceria camne nak buat keje..Dah namanya Unit Kewangan "STRESS" nya tak terkata...maka kami penuhi dengan gelak tawa untuk hilangkan stress yg melanda...

Kami ibarat sebuah keluarga...Kalau nak pk pasal keje memang le tak terkata x bestnya tapi "ENVIRONMENT" yang mebuatkan aku masih di sini...Susah senang bersama...Happy selalu walaupun kadangkala ada gak dukanya tapi semua tu kitorg tak pernah ambik port sgt...Yang penting adalah kami "UNIT KEWANGAN JAWI"..aPA yang penting "KERJASAMA"..WALLA..

Inilah kami "UNIT KEWANGAN" JAWI

Tulang Belakang Unit Kewangan

Aku dan CC..

Aku pun nak posing gak...

Aku bersama mereka2 yang masih single-mingle

Kami yang sedang menikmati makanan

Memang sedap sungguh...

Single & Available...(Eh ye ke???)

No comments: