MONEY!!!

Wednesday, December 29, 2010

Cerita Pelbagai...

Sudah beberapa hari tidak "BERBLOG"...Idea tak tiba2 jua...Hari ni saja baru berpeluang untuk menulis...Last FRIDAY, kakak last day kat Tadika Zon Pintar...So, as kenangan bergambo sakan ler bersama TEACHER2 n area sekolah dia sbb after this kakak dah tak school kat sini lagi...Lepas ambik dia terus jalan2 ke Jaya Jusco, Wangsa Maju...Lama gak tak pegi sana...Just spend a few hour..Jalan2 n makan2 aiskrim sajer...Ada a few pic yg tak sempat nak upload lagi ni...Nanti leh sambung...


Bersama Teacher2 yg pernah mengajar KAKAK

Kakak kat depan pintu kelas


Gambo dengan Teacher Rahimah, Teacher Sal, Teacher Yap & Teacher

Mural TRAIN kat dinding school kakak
Lupe nak citer lagi satu story..Last Sunday celebrate birthday baby Marissa..ONE YEAR...Actually, besday dia on 6.12.2010 tapi buat lambat ler sikit...Sgt penat tapi puas hati sbb dapat buat besday party untuk adik...Yg tak bestnya kamera takde bateri...Aduss sgt hangin satu badan sbb takde pic besday adik..So, kena la minta pada adinda n bonda yg ada pic besday adik..Sian adik..Mama tak tangkap gambo besday dia ye...Takpe ler dik nanti kita bergambo lagi yer...

Alkisah hari ini ada sedikit kelam-kabutnya dari pagi...Tapi alhamdulillah semuanya dapat diatasi...Nak register kakak kat school baru jadi lmbt..Sampai ofis lambat...On d way balik umah, kena tahan polis (aku tau ler kereta aku cantik)...Siap ugut2 lak nak saman sbb tinted kereta gelap n ada sunroof...Ape kes???

No comments: