MONEY!!!

Thursday, December 30, 2010

Caya la MALAYSIA


Ha tau tak lambang ape kat atas tu..Itu le lambang perlawanan bola sepak yang telah menyaksikan kemenangan Malaysia dengan agregat 4-2...Yahooo..akhirnya Malaysia menang setelah mengalahkan Indonesia..Perlawanan memang agak sengit..Tapi alhamdulillah berkat kesungguhan pemain MALAYSIA, kemenangan milik kita...Syabas n salute to MALAYSIA..I'm proud of you!!!




Memang tak sangka akhirnya pemain2 kita dapat memeluk piala yang diidamkan sekian lama..Walaupun padang agak licin, pancaran laser di sana sini dan asakan merbahaya dari pemain lawan (wah ada gaya pengulas sukan aku ni) tapi pemain Malaysia tidak gentar...Malah semua itu alah bisa, tegal biasa...Itu la dia semnagat juang yang tinggi yg ditunjukkan oleh anak didik Rajagopal..Caya la..Malaysia Boleh!!



Inila dia muka mamat yang aku tabik betul dengan dia...Kecekapan dan ketangkasan dia memang tak boleh dinafikan...Sangat fokus dengan setiap gerakan bola pihak lawan..Kalau tak...selamat la gawang Malaysia..Ini la Khairul Fahmi Che Mat yg aku rasa memang THE BEST goalkeeper...Tiada tandingan..





Anyway, semlm aku n my hubby lepak tengok bola kat umah brother my hubby sambil makan2 bersama adik-beradik yang lain dan menonton perlawanan akhir Malaysia-Indonesia...Sangat puas hati dengan permainan semlm walaupun Malaysia kalah 2-1 tapi memang "TABIK SPRING" ler kat player Malaysia...

Ole3x..Kami menang..kami lah juara..Ole3x
CAYA LA MALAYSIA!!!

No comments: