MONEY!!!

Tuesday, November 9, 2010

NOVEMBER...

Wah cukup lamanye "MAMA VOGUE" ni tak mengupdate blog...Almaklum le "MAMA VOGUE" ni sgt busy dgn study...tapi takpe dah abis exam boleh le aku merajinkan diri untuk update blog ni...Marissa dah 11 bulan soonest will be 1 year...Wah gumbiranya aku, anak aku dah nak setahun n yang pastinya a lot of things yang dia dah explore n learn...Kakak, Marsya dah semakin nak memanjakan diri sendiri ye le die tahu dah ada pesaing (need more attention from mama n ayah) but she's really independence and loving big sister to her "ADIK"...Thanks Allah for giving me 2 cute daughters to complete my life as a mother...n I'm proud for having them...My Hubby (Zairul) u completed me...

No comments: