MONEY!!!

Monday, November 29, 2010

Last week story...

Hari ni dah masuk hari Isnin (29hb Nov 2010)..sekejap je seminggu dah berlalu...Aktiviti di hujung minggu adalah "VACATION"..Of course, mesti le nak berehat2...Alhamdulillah, tahun ni dapat juga kami bercuti empat beranak...Destinasi.."COLMAR TROPICALE, BUKIT TINGGI"...Nice place but kalau nak holiday mesti ada kids baru ler meriah percutian...Just 2 days 1 night jer tapi kami enjoy...Tempatnye takde le besar sgt tapi just nak spend our quality time together..at least ank2 tak le boring asyik duk kat umah jer...Next year pun banyak lagi planning bercuti yang listed...ape yang penting "ONGKOSNYA" (no money, no vacation)...Rasa cam banyak bende je nak citer tapi takde idea pulak...Ok ler dah ada idea kita sambung our vacation punye story...

No comments: