MONEY!!!

Thursday, September 30, 2010

Dah raya n after raya

Salam n Haloo to all...Dah lama rasanya tak menaip almaklum busy nyambut raya..Thn ni cuti ambik 2 hari jer..Mcm2 kisah raya ni..Marissa for the 1st time sambut raya...Lain sikit dari kakak la...Kakak dulu masuk kereta terus tidor tp sikecik ni taknak lak dia tido..Mmmg thn ni thn raya yg amat memenatkan la...Lepas jer pose the 1st thing nak check ialah berat badan..Oh my GOD..my weight dah tinggal 43kg...My hubby kata too thin..So, he asked me to put on my weight...At least bagi "SOLID" la (kata dia le)..dah tu nak buat camne dah badan aku begini..So, start jer raya segala mknan aku pulun sampaikan kena "CB" la 1st day raya(aduss siap memulas lak tu)...Yg pasti tahun ni bertambah meriah lagi dgn kehadiran baby2 baru...O lupa nak citer our theme "PINK"..KELAS GITU..My hubby kata baru nampak "JAMBU" sbb rambut dah panjang...Kakak n adik tahun ni collect duit raya la...Memandangkan raya adalah 10.9, maka ibu tercinta (SOPHIA HJ AHMAD) pun sama la menyambut besday yg ke-51 thn (YG SEBENARNYA)...Mari la tgk gambo yg telah di upload tapi gambo takde le bnyk2 (kes malas nak upload)..Nanti kalau ada yg kurang kita sambung citer lagi...


Anak2 yg suka sgt nak sambut raya

Bermaaf-maafan di pagi raya





Ayang, mama minta ampun salah dan silap (lepas raya buat dosa lagi..he..he..he..)
 

Ibu tercinta, Selamat Hari Lahir...

Bersama sepupu2 dan makcik2





Di kampung halaman aku (Kuang, Selangor)
 

Di kampung suami (Ijok, Selangor)



Half of my hubby's siblings






The princess & the prince (Marissa & Darwisy)

Inilah corat-coret di Hari Raya...Walaupun tak semua yang ada tapi alhamdulillah tetap meriah...


No comments: