MONEY!!!

Tuesday, March 4, 2014

Masa yang kian berlalu...

Salam buat semua sahabat blogger...harap ingatan anda pada saya masih sama...cepatnya waktu berlalu...hampir dua bulan menyepikan diri...hampir kecewa dan malas dengan dunia blog tapi sayakan suka bercerita...So, kekawan...Di sinilah saya!!!
Sewaktu menulis entri ni saya masih berpantang hari ke 38....Iye, saya telah melahirkan seorang bayi perempuan yang ke-3 pada tanggal 25hb Januari 2014...Alhamdulillah syukur segalanya dipermudahkan...Walaupun mengharapkan anak lelaki tetapi saya tetap bersyukur dengan kehadiran bayi yang diberi nama MARLEIYA ILMI ZAIRUL...
Oh kini kami berlima!!! Terasa baru semalam anak sorang...dua..dan kini tiga...Usiaku kini 32 tahun...Tak banyak waktu lagi untuk tambah anak...Almaklum la seiring dengan peningkatan usia...kudrat untuk bersalin semakin kurang...Lepas ni kena ber"ZUMBA" untuk tingkatkan stamina....he..he..he..tetiba ye...Apa pun doakan yang terbaik buat keluarga kami...

Monday, December 9, 2013

DESIGNER INSPIRED HANDBAGS RM65 ONLY

LADIES SEMUA!!! SUKA TAK DENGAN 2 DESIGN HANDBAGS NI??? Kalau berminat boleh WHATSAPPS @ 017-348 8799...Harga murah saje, cuma RM65 tidak termasuk posting...SEGERA DAPATKANNYA SEBELUM KEHABISAN STOK!!!






PERCUTIAN PENDEK KAMI DI JB

Tak tahu nak ke mana...akhirnya kamu ke JB untuk bercuti walau hanya 2hari1malam...untuk meluangkan masa bersama ank2... hotel kami MUTIARA JB yg betul2 terletak di tengah bandar berhampiran dgn KSL...
Tapi phm2 je la, tak bnyk tempat pun yg kami pegi...Jalan2 di KSL, makan seafood di Pantai Senibongm ke pasar karat n sebelum balik kami singgah ke La Stella Theme Park yg terletak di Kempas..Tak pegi pun Legoland, JPO dan sewaktu dengannya...cam tak berbaloi byr sampai beratus untuk masuk Legoland dan Theme Park...Org mengandung, tak boleh nak buat apa sgt pun...Janji dpt mandi-manda kat La Stella, ank2 puas hati sbb murah n ada juga gelongsor bagai untuk main...Sori x sempat nak tangkap gambor La Stella Theme Park...Nanti uols google je la tempat ni...Anyway, yg penting ank2 happy...








Thursday, December 5, 2013

Saje bercerita...

Assalamualaikum sahabat Blogger semua...lamanya x singgah...maaf semenjak dah buat bisnes online ni busy sikit sampai xde masa nak jenguk...Oh hampir sebulan lamanye...Banyak juga kisah nak diceritakan tp mood dan idea x seiring untuk bercerita...
Alkisah dunia perniagaan online yg hampir 2 bulan ni, Alhamdulillah sedikit demi sedikit dah nampak sedikit kemajuannya walaupun tak sehebat mereka2 yg dah lama dlm bidang ni....menyeronokkan juga sbb kenal ramai org juga..
Anyway, marketing power sgt penting dlm dunia perniagaan...bagaimana untuk yakinkan org lain beli produk kita...So, to all my frens here jom singgah dulu Myluvilmi Shop..Ada 4 produk yg saya jual PERFUMES ORIGINAL REJECT yg sememangnya 100% original, produk untuk kanak2 dan wanita..x lupa juga handbag yg sangat berkualiti dgn kadar harga yg sangat berpatutan...

Wednesday, November 6, 2013

KASUT COMEL UNTUK SIMANJA

Sahabat Blogger sekalian terutama ibu2 yang suka menggayakan sikecil anda...Kasut untuk sikecil dengan harga yang berpatutan...Boleh PM INBOX saya di https://www.facebook.com/Myluvilmi...


PRICE RM35.90

...
Untuk umur dari 0-6M/11CM,6-12M/12CM,12-18M/13CM

SILA PM INBOX SAYA SEGERA SEMENTARA STOK MASIH 
ADA...TERIMA KASIH...





Sunday, November 3, 2013

PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN BAGAI CENDAWAN TUMBUH

Sekarang ni buka je FB produk kecantikan dan kesihatan..Buka je paper pun benda yang sama...Adusss bikin confuse sbb tak tahu what is the best product??? Macam2 produk kesihatan dan kecantikan...Kalau boleh memang semua orang nak sihat dah cantik tapi dari segi kualiti produk tu camne??? Kalau boleh semua nak try..Macam2 brand ada...Bila tengok testimoni semuanya ok jer...Itulah "POWER OF ADVERTISEMENT"...Tapi nasihat aku, uols yang nak ambik2 produk kesihatan ni, carilah info dulu pasal produk yang uols berkenan tu..buat la further investigation...wah!!!..takut tak berapa sesuai dengan badan...Almaklum la kekdg tu sesetengah produk, bukannya sesuai dan boleh diterima badan kita...So far, produk apa yang uols dah cuba???

GOOGLE...


PANTS FOR GIRL

Untuk parents yang ada anak dara tu...Meh tengok PANTS cantik dari MYLUVILMI SHOP...Actually, ada banyak lagi design yang cantik2...Ni baru letak sikit ajer...So, uols yang minat dan nak grab untuk anak2 daro uols, jom singgah www.facebook.com/Myluvilmi Shop...Macam2 ada...














JOM PM SAYA UNTUK FURTHER DETAILS...